Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 6 Noi 2013 | 6006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (pulpa)
  • 2-3 fire de caepa verde
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 dovlecel mic
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 2-3 cartofi
  • pastarnac
  • 1 morcov
  • telina
  • 1/2 l bors
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
  • leustean verde
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker:

Spalam carnea in apa rece, atat cat apa  sa  ramana curata, si o punem la fiert in vasul aparatului alegand din MENU functia BOIL pentru 20 de minute.

Cand este necesar  adunam cu o paleta spuma formata.

Dupa terminarea acestui program setam functia STEW pentru 50 de minute. 

Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam.

Cand  timpul ramas ne indica 20 de minute,  adaugam legumele tocate si le lasam sa fiarba impreuna pana la terminarea programului.

Potrivim de gust cu sare, adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul si setam din nou functia BOIL pentru 10-15 minute. La sfarsit adaugam verdeturile tocate. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Programul/functia BOIL necesita mare atentie. Nu il folositi mai mult de 10 minute, cu capacul inchis!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

camelia75 1

08.11.2013, 14:24

Arata foarte bine!

babi5 1

07.12.2014, 08:05

Un mare like

Dya Daniela Andrei 1

07.12.2014, 08:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de os cu mazăre și găluște din făină